Menu
Kaart
In ons restaurant draait alles om verfijning, balans en beleving.
Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten, pure smaken en oog voor detail. Elk gerecht vertelt een verhaal – een ode aan vakmanschap, creativiteit en respect voor de natuur.
Laat je meenemen op een culinaire reis waarin smaak, service en sfeer samensmelten tot een onvergetelijke ervaring.
Geniet, ontspan en laat u culinair verrassen.
Spui76 chefsmenu
3 gangen
voor | hoofd | nagerecht | 62
4 gangen
voor | tussen | hoofd | nagerecht | 75
5 gangen
voor | tussen | tussen | hoofd | nagerecht | 88
6 gangen
culinaire belevenis alleen per tafel | 99
7 gangen
culinaire belevenis alleen per tafel | 115
Laat het ons weten als u dieetwensen of allergieën heeft – we doen ons best om de gerechten daarop aan te passen. Wenst u aanpassingen in het chefsmenu, dan kan hiervoor een meerprijs gelden.


Om mee te beginnen
Oesters
Fines de Claire | citroen | Mignonette saus | 4 p.st.
Pata Negra
100 gram | Parmezaan | 20
A la carte
Voorgerechten
Zeebaars
tijgermelk | haringkaviaar | 22
Gerookte Paling
topinamboer | sinaasappel | katsuobushi | 24
Steak tartaar
truffelmayonaise | 64 ֯ C eidooier | 20
Eendenlever
tuttifrutti | five spices | Pata Negra | 25
Rode curry soep
gamba’s | shiitake | lente-ui | pad kadayif | 16
Hoofdgerechten
Dagvangst
dagelijks verse aanvoer wat de zee ons aanbiedt | dagprijs
Risotto
paddenstoel | truffel | Parmezaan | gepocheerd ei | 22
Rogvleugel
op de graat gebakken | amandel | kappertjes | dagprijs
Kalfszwezerik
cous-cous | blanke rozijnen | rode za’atar | 40
Nagerechten
Eendenlever
vanille roomijs | olijfolie | gepofte honing | 18
Kaasselectie van de Gooische Boer
panforte | appelstroop | 17
Blijf op de hoogte
Via onze nieuwsbrief
Spuistraat 76
3752 AK Spakenburg
Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag vanaf 11.00
Ook op ons terras ben je van harte welkom.
Maandag en dinsdag alleen geopend voor grotere gezelschappen. Vraag aan.
© Spui76 | Privacyverklaring